Om Lars Jensen. – Din hypnose og psykoterapeut

Forside > Om Lars Jensen. – Din hypnose og psykoterapeut

Mit navn er Lars Nørgaard Jensen

Jeg startede min uddannelse tilbage i år 2000, og har brugt store mængder tid på mit fag, som heldigvis også er min store interesse. Derfor er jeg i dag Master Hypnoterapeut, NLP Master Practitioner, Hypno-coach og Psykoterapeut.

Ud over uddannelserne har jeg løbende og i gennem tiden, taget en lang række enkeltstående kurser, for at holde mig opdateret. Det er en process som varer ved da der altid er nyt at lære, og fordi det forpligtende at holde sig opdateret, når man som jeg, hjælper andre mennesker.

Siden 2004 har jeg været vejleder og supervisor for kollegaer som selv er under uddannelse, og som er tilknyttet Hypnose Skolen i Århus.

Tillidsvækkende og nærværende miljø

Jeg ser mig selv som en både rummelig og meget empatisk person, og er god til at skabe et tillidsvækkende og nærværende miljø, hvor jeg spørger ind og lytter til dig, og med ærlighed bestræber mig på at hjælpe dig derhen hvor du ønsker.

Det er vigtigt for mig, at en session foregår på en tryg og givende måde, sådan at det både føles godt og naturligt at arbejde med, at sætte nye mål og skabe forandringer, til glæde og gavn for dig som klient.

Jeg har en lang erhvervsmæssig erfaring, hvor jeg har beskæftiget mig med mange forskellige opgaver.

Min sidste ansættelse var i Huset Venture, som er en social økonomisk virksomhed der beskæftiger fleks og skånejobbere. Her var jeg ansat som Teamleder for intern personale.

Jeg har fra min tidlige ungdom lavet frivilligt arbejde, som bla. gave mig 35 år hos spejderne, hvor jeg har haft stor glæde af at arbejde med unge mennesker.

I dag bruger jeg min fritid sammen med familie og en stor og dejlig vennekreds, og holder rigtigt meget af at rejse, møde nye mennesker, se nye steder og møde nye kulturer.

Vil du følge mig på Facebook, se anmeldelser og jævnlige positive opslag, kan du finde mig her. Facebook