Hypnose og hypnoterapi ved Århus

Forside > Hypnose

Behandling med hypnose

Når du er i hypnose så er du i en meget afslappet men også i en meget fokuseret tilstand. I denne tilstand er din opmærksomhed fokuseret på det som er vigtigt for dig.
Når du ikke er i en hypnotisk tilstand, så kan dit fokus være helt bevidst og samtidigt kritisk. Men i hypnose kan dit fokus være mere ubevidst og dermed åbent og modtageligt, hvilket gør hypnose til en bevist effektiv behandlingsform, og som benyttes ved de fleste psykiske og fysiske lidelser.

Resultater med hypnose

Hypnose kan med gode resultater bruges til at komme der hen hvor du ønsker, så en hver forandringsproces, om det er at lære at håndterer stress eller bearbejde gamle oplevelser, alt fra skyld, skam, angst, dårligt selvværd, bearbejdelse af sorg og lindre smerter både psykiske som fysiske, fjerne traumer, motivation til nye mål f.eks. rygestop eller vægt reduktion (smide nogle kilo).

  • Hurtig og effektiv korttidsterapi
  • Foregår i en rolig, behagelig og tryg atmosfære
  • Vigtigst af alt, at kemien passer mellem behandler og klient.
  • Hypnose terapi har intet med hypnose show som set på TV men er en behandlingsform der tager hånd om de ”ting” som klienten finder vigtigt.

Hypnose ved Århus

Nogle gange kan vores eget sind have svært ved at forholde sig til hvad vores egentlig problem er, og på den måde fastholde os selv i nogle uvaner, dårlige følelser og tankemønstre.

Dårlig selvværd, sorg, angst og svære følelser generelt, kan være meget hæmmende for vores liv, og som menneske kan vi have alt for let ved at holde fast i tanker som er negative for os.

Vi kender det alle sammen når der er noget som går os imod, eller når vi har oplevet noget grimt. -Vi fokuserer alt for let på det, helt af os selv.

Tanker skaber følelser og de kan være svære at bryde.

Derfor er terapi med hypnose effektivt. For i denne tilstand af stærk fokus, som også af nogle kaldes for en trance, er det sådan at dine negative vaner omkring dine tanker bliver sat lidt i ro.

Når dine tanker er sat i ro og du føler dig afslappet selvom du er fokuseret, så bliver det meget lettere at finde frem til årsag for din tilstand, finde frem til hvad der udløser din tilstand og samtidigt afhjælpe det, sådan at du kan give slip og få det meget bedre.