Se hvad der kan behandles

Forside > Se hvad der kan behandles

Angst, Frygt og Forbier

Klienter fortæller mig hvor energikrævende og opslidende det er, hvor skuffede de kan blive over sig selv, og hvor hårdt det er, fordi de også bekymrer sig for hvad andre tænker

Læs mere

Eksamens / præstationsangst

Du kender følelsen af et pres inde i dig selv, når du skal gøre noget, vise noget eller være noget, imens andres øjne hviler på dig.

Læs mere

Hypnoseterapi og visualisering

Hypnose er en hurtig og effektiv behandlingsform, der i samarbejde med klientens underbevidsthed, kan behandle de fleste psykiske som fysiske lidelser, al.

Læs mere

Selvværd, Selvtillid, Selvbillede

Når du tvivler på dig selv hæmmer du dig selv. Med psykotarapi, NLP teknikker og hypnose, er det let at inde selvglæde og selvstyrken.

Læs mere

Sorg

Vi oplever desværre allesammen sorg i livet. Og oftest kommer den pludselig og uventet, så det kan gøre ondt i livet. Med hypnose og den rette behandling, kan sorgen heldigvis lindres og komme til at fylde mindre.

Læs mere

Stress

Vi kan blive stressede, selvom vi ikke føler at vi har travlt med noget. Stress kan nemlig også udløses af dårlige følelser som vi kan have. Få hjælp til at finde kilden til din stress, så du kan håndtere den.

Læs mere

Skyld og skam

Det er så menneskeligt at fejle at ingen kan sige sig fri for at have gjort noget som de fortryder på et tidspunkt i livet. Men skammer vi os og fylder skyld i tung grad, så har vi brug for hjælp, så vi kan få lettet skyldfølelsen og finde lindring.

Læs mere

Smerter

Smerter kan både have fysiske og psykiske årsager. Vi kan få smerter af stress og spændinger, efter ulykker og rigtig mange andre ting. Få hjælp til smertelindring via hypnoseteknikker og oplev en hverdag som føles lettere og mere smertefri.

Læs mere

Finder du hvad du søger?

Du er altid velkommen til, at ringe eller skrive til mig. Så finder vi den behandling som passer dig bedst. Ring på tlf. (+45) 40 23 44 25 eller skriv på lars@lnj-terapi.dk