En session hos Lars. - Sådan foregår det.

Forside > Sådan foregår en session hos LNJ Terapi

En session hos mig foregår helt afslappet og roligt – i dit tempo.

For selvom vi sikkert har meget vi skal udrette, så er det ikke det samme som at vi har noget som vi tidsmæssigt skal nå.
Det med det tidsmæssige er rigtigt vigtigt at have med, fordi tiden ikke er en faktor.

Du kan opleve at tiden føles som om den går i stå i en hypnotisk tilstand. Men du kan lige så vel opleve at tiden er fløjet afsted og at det føles som om du lige er trådt ind hos mig, selvom der allerede er gået en hel time.

Når du besøger mig første gang, så får du tid som du har brug for, til at beskrive og fortælle hvilke udfordringer du har, hvilke ønsker du har, hvad du oplever og meget mere.
Det giver mig mulighed for at vide hvem du er og hvilke ting vi skal arbejde med. Ikke mindst også hvilke værktøjer som vi skal bruge, hvad enten det er NLP, hypnose eller samtaleterapi.

Nogle gange kan det være rigtigt svært at sætte ord på sin egen situation og sine egne følelser. Derfor er det vigtigt at du først og fremmest slapper af og føler dig godt til rette når du er til en session mig.
Jeg ved godt at jeg er fremmed og at du og jeg ikke kender hinanden, så derfor har jeg også forståelse for hvor svært det kan være at åbne sig op. Måske især hvis du ikke har åbnet dig op og italesat dine udfordringer over for dig selv.